Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Τροφοδοτική Αιγαίου Α.Ε., από το 1989, διανέμει με συνέπεια και υπευθυνότητα, προϊόντα των μεγαλύτερων εταιριών. Έτσι, μπορεί και χτίζει καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με υφιστάμενους, αλλά και νέους, συνεργάτες.
Η εταιρεία μας στοχεύει μέσα απο τις υπηρεσίες της στη διατήρηση και ανάπτυξη της ανοδικής της πορείας, ακολουθώντας και ξεπερνώντας ταυτόχρονα τις εξελίξεις του κλάδου και τις ανάγκες της αγοράς.

Ακρογωνιαίος λίθος αυτής της προσπάθειας είναι το άριστα εκπαιδευμένο δίκτυο πωλητών της εταιρείας, που καλύπτει όλο το Αιγαίο και διατηρεί άριστες σχέσεις και εξυπηρετεί πλήρως όλους τους πελάτες μας.

Η Τροφοδοτική Αιγαίου συνοπτικά:

  • Υπηρεσίες ανάπτυξης και βελτίωσης του δικτύου διανομής
  • Μοναδικη γεωγραφική κάλυψη στο Αιγαίο.
  • Συνεχης υποστήριξη – ταχύτατη εξυπηttp://www.trofod.gr/content/uploads/2016/01/Cρέτηση –αξεπέραστη αξιοπιστία
  • Ψυκτικοί θαλαμοι συντήρησης
  • Κατάψυξη
  • EX-Van πωλήσεις

espa-banner-image

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

organogramma_pictogram

 

 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ

Το όραμα της εταιρείας μας είναι διαχρονικό από την στιγμή που ξεκίνησε την λειτουργία της μέχρι σήμερα και συνοψίζεται σε δύο αξίες: Ποιότητα και Εξυπηρέτηση.

Για μας η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, ήταν και είναι πρωταρχικής σημασίας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ολοένα αυξανόμενη γκάμα των προϊόντων μας για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων ώστε να εξυπηρετούμε ουσιαστικά τουςstyle=”margin-top: 200px;” επαγγελματίες που συνεργαζόμαστε. Ταυτόχρονα, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε, έχει στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας αλλά και των δικών τους πελατών, στην αλυσίδα προστιθέμενης αξίας, ταυτόχρονα με την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες που τις συνοδεύουν.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΜΑΣ

Η Εταιρεία μας επιβραβεύεται από την εμπιστοσύνη, που εισπράττει απο τους πελάτες, τους προμηθευτές καθώς και τους εργαζόμενους της.
Με γνώμονα την υγιή και σταθερή ανάπτυξη της εταιρείας, επενδύουμε σε έμψυχο δυναμικό μέσα από διαρκή εκπαίδευση και αξιολόγηση του, ανανέωση των εγκαταστάσεων με βάση τις ανάγκες, οργάνωση και ανανέωση του στόλου, πλήρη και ουσιαστική εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών και ασφάλειας τροφίμων.

Το προσωπικό της εταιρείας μας δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό για να φθάνουν τα προϊόντα στην αγορά έγκαιρα και σε άριστη κατάσταση.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

2000 τ.μ. στεγασμένοι αποθηκευτικοί χώροι, κατασκευασμένοι με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκης Ένωσης, πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής αποθήκευσης τροφίμων.

200 κ.μ. ψυκτικοί θάλαμοι συντήρησης και κατάψυξης, με ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για αυξομείωση θερμοκρασίας που πληρούν τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας.

200 τ.μ. χώροι διακίνησης προϊόντων και στάθμευσης.

5 ιδιόκτητα φορτηγά μεταφοράς ψυχώμενου και ξηρού φορτίου, άρτια εξοπλισμένα.

Ιδιαίτερα εξελιγμένο μηχανογραφικό σύστημα style=”margin-top: 200px;ERP Business Suite της Entersoft.

Σύστημα παραγγελιολειψίας πωλήσεων μεσω Apple iPad, υποστηριζόμενο από την Entersoft.

DESIGN & DEVELOPMENT BY COMMA